New Brain Computer Interface

Publicat pe 22/03/2024

21 martie 2024, ora 17:00

 

Prezentarea unei platforme revolutionare de interfata creier-calculator pentru cercetatori, care combina realitatea augmentata, EEG si inteligenta artificiala intr-un sistem nou, autonom. Alaturati-va BIOPAC si Cognixion pentru a afla mai multe despre aceasta noua tehnologie emergenta.

 

Axon-R permite masurarea si modularea precisa a activitatii cerebrale prin stimuli vizuali, biofeedback si neurofeedback. Acest dispozitiv portabil ofera pana la 16 canale de date fiziologice de calitate stiintifica si un clasificator integrat de potential evocat vizual in stare stationara.

 

Cercetatorii echipati cu Axon-R se pot extinde dincolo de limitele laboratoarelor standard, angajandu-se in studii imersive si interactive care valorifica interactiunea multimodala, realitatea augmentata si detectarea activitatii cerebrale.

 

Noul sistem are implicatii semnificative pentru cercetatorii care lucreaza in domeniul interfetei creier-computer, al ingineriei biomedicale, al neurostiintelor, al neurofeedback-ului, al afectiunilor/leziunilor neurologice, al proceselor cognitive, al bunastarii si al comunicatiilor.

 

Inregistrati-va aici